Wilhelm Hauff

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cele mai frumoase povesti de Wilhelm Hauff
  Cele mai frumoase povesti de Wilhelm Hauff. Repovestite de Annette Betz si ilustrate de Mario Grasso Cu toate ca a avut o viata scurta, Wilhelm Hauff (1802-1827) a ramas celebru pentru povestile sale. Volumul de fata, imbogatit cu ilustratii incantatoare, reuneste cele mai fermecatoare bas..
  233,00 MDL
  Fără TVA: 233,00 MDL
 • Muc cel mic
  Muc cel mic e o apariție tare caraghioasă: are un trup mititel și plăpând, un ditamai capul împodobit cu-n turban și mai mare, e încălțat cu niște papuci nemaivăzut de mari, iar înfipt la brâu poartă un hanger lung – atât de lung, că nu știi sigur dacă Muc atârnă de hanger s..
  141,00 MDL
  Fără TVA: 141,00 MDL
 • Muc cel mic
  Însotit de prealuminatul sultan, micul Muc patrunse în odaia tainuita si-si lua înapoi toiagul al carui mâner închipuia un cap de leu, încalta iute imineii cei mari si, smulgându-si barba falsa, se întoarse de trei ori pe calcâie si-i striga sultanului: - Pentru ca m-ai alungat din tara ..
  63,05 MDL 97,00 MDL
  Fără TVA: 63,05 MDL
 • Povestea lui Muck cel mic. Povestile copliariei
  Departe-departe, peste nouă mări și nouă țări, se află o împărăție fermecată, în care trăiesc zâne bune și cotoroanțe bătrâne, prinți viteji și prințese preafrumoase. Răsfoiește paginile volumelor din această nouă serie de povești clasice frumos ilustrate și pătrunde pe tărâmul fermecat al fa..
  31,85 MDL 49,00 MDL
  Fără TVA: 31,85 MDL