Matei Visniec

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cabaretul cuvintelor
  Din toate punctele de vedere, Cabaretul cuvintelor este o carte deosebită, pentru că Matei Vişniec ne propune o călătorie subiectivă într-un dicţionar interior, într-o lume în care cuvintele nu depind de om. Consideraţi această carte un ghid de călătorie într-o Republică a cuvintelor unde acestea..
  106,00 MDL
  Fără TVA: 106,00 MDL
 • Cafeneaua Pas-Parol
  Intr-un banal oras de provincie, nimic nu tulbura ritmul monoton al vietii, pina in ziua in care Mihail Iorca se trezeste cu certitudinea ca in pensiunea unde locuieste se afla un mort. Din acest moment, se petrec tot felul de intimplari stranii si spaima se instaleaza incet-incet in sufletele lo..
  97,00 MDL
  Fără TVA: 97,00 MDL
 • Dezordinea preventiva
  Un roman-manifest despre efectele suprainformării asupra omului zilelor noastre Ne aflăm la Paris sau în orice altă capitală a lumii, într-un viitor nu foarte îndepărtat, în redacţia unui important post de radio, de unde ştirile despre accidente, cutremure, incendii, atacuri teroriste, ..
  99,00 MDL
  Fără TVA: 99,00 MDL
 • Domnul K. eliberat
  Condamnat cindva pentru o vina obscura, inchis de ani buni intr-un penitenciar cu misterioase ramificatii subterane, unde se dovedeste a fi un detinut rabdator si constiincios, Kosef J. se trezeste intr-o dimineata eliberat. Fara sa-si fi dorit. Fara sa i se spuna de ce. Fara sa i se explice maca..
  99,00 MDL
  Fără TVA: 99,00 MDL
 • Iubirile de tip pantof. Iubirile de tip umbrela ...
  „Poveştile ne plac atunci cînd conţin enigme. Sau tîlcuri (cuvintele vechi au uneori o înţelepciune care stă la pîndă, este cazul cuvîntului tîlc). Acest roman doldora de poveşti aparent disparate este unul care s-a scris aproape singur. Iniţial am vrut să merg pe un singur fir, pe urmele iubirii..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL