Aliona Grati

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dictionar de teorie literara
  Dicționarul conține peste 950 de definiții ale conceptelor operaționale și instrumentelor viabile și necesare la momentul actual atât pentru studiul literaturii, cât și pentru analiza nuanțată a textului literar. Există, bineînțeles, o complicitate între text și conceptele operaționale, instrumen..
  187,00 MDL
  Fără TVA: 187,00 MDL
 • Mihai Cimpoi. Sunt un om de cultura devenit un destin
  Cel care se oferă conştiinţei publice în această carte este o individualitate creatoare distinctă, dar şi o personalitate emblematică pentru tensiunile spirituale ale Basarabiei ultimelor decenii. Identitatea i s-a conturat atât în vremea zăgazurilor ideologice, cât şi în timpul renaşterii naţion..
  90,00 MDL
  Fără TVA: 90,00 MDL
 • Paul Goma. Initieri in textul literar
  Cartea este o micromonografie cu profil didactic privind creaţia scriitorului-disident de origine basarabeană Paul Goma. În preliminariile lucrării, autoarea trasează profilul literar al prozatorului şi face o scurtă introducere în universul tematic şi conceptual al operei sale. În continuare, su..
  20,00 MDL
  Fără TVA: 20,00 MDL
 • Vladimir Besleaga: cronotopul zborului frant
  Colecția Cartea care te salvează îți pune în mână un set de instrumente didactice de primă necesitate. Volumele colecției analizează pe larg, dar simplu și pe înțelesul tuturor, opera scriitorilor incluși în curriculumul școlar și în programa universitară. Studiile seriei te vor ajuta s..
  29,00 MDL
  Fără TVA: 29,00 MDL