Mihaela Radulescu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cum iubesc barbatii
  O nouă carte semnată de Mihaela Radulescu, autoarea bestsellerurilor Despre lucrurile simple, Nişte răspunsuri şi Întreabă-mă orice. „Cum iubesc bărbaţii nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem sa fim iubite şi avem atâtea de dăruit. Din lista de bănuieli perso..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Despre lucrurile simple
  „Văd această carte ca pe un autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate şi extrem de asumat – pentru că Mihaela nu numai că are opinii, dar le şi expune fără nici o teamă, fără pic de menajamente, nici faţă de ea şi nici faţă de subiecţii sau faptele despre care scrie. Te invită ..
  183,00 MDL
  Fără TVA: 183,00 MDL
 • Intreaba-ma orice
  Pornind de la convingerea ca „semnul intrebarii este semnul evolutiei“, noua carte este o invitatie la autocunoastere, autoarea punand la dispozitia cititorilor peste 400 de „motive“ de autoreflectie. O carte interactiva, initiata de autoare, dar a carei lectura poate avea tot atatea „chei“ pe ca..
  183,00 MDL
  Fără TVA: 183,00 MDL
 • Niste raspunsuri
  Cea mai aşteptată carte, după bestsellerul Despre lucrurile simple - un volum care, de la data apariţiei, se află în topurile naţionale de vânzări. „Plăcerea mea cea mai mare când călătoream cu trenul - şi am făcut naveta nişte ani de zile pe ruta Piatra Neamţ-Bucureşti - era să suflu pe..
  183,00 MDL
  Fără TVA: 183,00 MDL