Philipp Vandenberg

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • A cincea evanghelie
  Tânăra şi curajoasa Anne von Seydlitz este pusă la grea încercare după ce soţul ei, negustor de opere de artă din München, moare într-un suspect accident rutier. Singurul lucru rămas în urma lui este o peliculă ce redă una şi aceeaşi imagine: un pergament pe care apare o inscr..
  116,35 MDL 179,00 MDL
  Fără TVA: 116,35 MDL
 • Al optulea pacat
  E o noapte ceţoasă şi un Fiat goneşte pe autostradă spre nord. Cardinalul Gonzaga şi secretarul său particular au o misiune importantă de îndeplinit şi transportă o bucată de pânză de o valoare inestimabilă, care trebuie predată unei frăţii secrete pentru cercetări ştiinţifice...&n..
  121,55 MDL 187,00 MDL
  Fără TVA: 121,55 MDL
 • Fauritorul de oglinzi
  Europa, secolul al XV-lea. Meşterul Michael Melzer din Mainz descoperă secretul fabricării unor oglinzi în care realitatea pare... altfel. Faima pe care o dobândeşte nu îl ajută, însă, şi la pungă, aşa încât se vede nevoit să îşi caute norocul pe alte meleaguri. Călătoria sa îl va&..
  168,00 MDL
  Fără TVA: 168,00 MDL
 • Pergamentul uitat
  Când, la începutul secolului al XV-lea, marile catedrale, domuri şi biserici ale Europei încep să se prăbuşească, populaţia este cuprinsă de panica. În aceste vremuri neliniştite, Afra, o preafrumoasă fiică de bibliotecar, îi salvează viaţa lui Ulrich von Ensingen, taciturnul ..
  108,00 MDL
  Fără TVA: 108,00 MDL