Lev Tolstoi

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Anna Karenina
  Povestea unei vieţi pline de patimi şi îndoieli, celebrul roman Anna Karenina istoriseşte tragedia unei femei aflate sub imperiul distructiv al unei pasiuni adulterine. În fundalul pe care, alături de Anna, evoluează personaje aparte prin natura lor, Tolstoi divulgă ipocrizia înaltei societăţi, z..
  177,00 MDL 219,00 MDL
  Fără TVA: 177,00 MDL
 • Anna Karenina
  Colecția Corint Clasici ai literaturii universale se extinde cu o nouă capodoperă rusă: Anna Karenina de Lev Tolstoi. „Ca operă de artă, Anna Karenina este perfecțiunea pură. Nicio operă literară europeană din epoca noastră nu poate, măcar, să se apropie, cât de cât, de ea.” F. M. ..
  209,00 MDL 233,00 MDL
  Fără TVA: 209,00 MDL
 • Copilaria
  „Pe 12 august 18…, exact la trei zile după aniversarea mea, cînd împlinisem zece ani şi primisem nişte daruri minunate, Karl Ivanîci m‑a trezit din somn la şapte dimineaţa, dînd chiar deasupra capului meu cu un plici – un băţ cu fîşii de hîrtie cerată – după o muscă. Lucru pe care l‑a făcut cu at..
  107,00 MDL
  Fără TVA: 107,00 MDL
 • Invierea
  Invierea este ultimul roman al lui Tolstoi, la care a lucrat cu intreruperi un deceniu intreg. Povestea este inspirata de un caz real din epoca. Pe cind isi face datoria ca jurat intr-un proces dificil, printul Nehliudov o recunoaste in prostituata acuzata de crima si jaf pe slujnica ne..
  135,00 MDL
  Fără TVA: 135,00 MDL
 • Parintele Serghie si alte proze
  Editura Corint Books propune cititorilor săi, în colecția Clasici ai literaturii universale, o antologie de proză scurtă tolstoiană care conține unele dintre cele mai frumoase cristalizări în proză ale ideilor religioase ale celui care a fost atât de revoluționar din punct de vedere religios ..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Razboi si pace
  Personalitate marcantă a literaturii ruse, Lev Nicolaevici Tolstoi (1928 — 1910) este autorul unei opere de semnificaţie universală. A abordat în scrierile slae o mare varietate tematică, insistînd pe invrstigarea psihologiei personajelor şi pe reflectarea evenimentelor în conştiinţa acestor. Cre..
  234,00 MDL
  Fără TVA: 234,00 MDL
 • Razboi si pace - 2 volume
  Colecția Corint Clasici ai literaturii universale aduce o nouă carte memorabilă în bibliotecile adulților pasionați de literatură clasică: Război și pace (vol. I și volumul al II-lea) de Lev Tolstoi. „Mă pasionează istoria lui Napoleon și Alexandru. Ideea de a scrie o istorie psihologic..
  343,00 MDL
  Fără TVA: 343,00 MDL