Raymond Chandler

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Adio, iubito!
  Cu opt ani în urmă... Moose Malloy îşi trăia cel mai frumos vis: urma să o ia în căsătorie pe răpitoarea roşcată Velma. Însă planurile lor sunt zădărnicite de acuzaţiile de jaf armat, susţinute de probe înscenate cu abilitate. După ispăşirea pedepsei... Malloy e din nou liber şi prima sa do..
  69,00 MDL 140,00 MDL
  Fără TVA: 69,00 MDL
 • Fereastra de sus
  Clienta lui Philip Marlowe… o pacoste cât casa, ţine cu orice chip să-i fie recuperată rarisimă monedă din aur, Dublonul Brasher, care se pare că dispăruse din colecţia răposatului ei soţ. Ei bine, până aici totul a fost simplu. Situaţia se complică însă când...Marlowe descoperă că toţi cei care ..
  129,00 MDL
  Fără TVA: 129,00 MDL
 • Nu-i usor sa spui adio
  Totul se schimba... Atunci cand Lennox apare pe neasteptate tarziu in noapte la Marlowe acasa, rugandu-l sa il conduca pana la Tijuana. Marlowe accepta, cu singura conditie ca Lennox sa nu ii spuna nimic despre motivele fugii sale. La intoarcere... Marlowe este anchetat de politie in ..
  89,00 MDL 174,00 MDL
  Fără TVA: 89,00 MDL
 • Regele in galben
  In inchisoare… ai mult timp de gandire la dispozitie. De pilda, te gandesti la reintalnirea cu iubita pe care ai lasat-o in urma. Carmady, uriasul, are acum ocazia de a verifica la cald scenariile inchipuite „la racoare“. Afara vantul rosu bate… in bar, doi clienti se bucur..
  186,00 MDL
  Fără TVA: 186,00 MDL
 • Sange spaniol. Povestiri politiste 3
  De la clubul al cărui proprietar este Hugo Chandless pleacă acasă. Dar nu mai ajunge acasă, căci moartea se află pe bancheta din spate și poartă numele unei substanțe chimice. Pe nisipuri mișcătoare umblă politicieni și mafioți, ca oriunde. Un apel telefonic anunță o crimă. Încep investigații..
  255,00 MDL
  Fără TVA: 255,00 MDL