Nicolae Dabija

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Aschii de cer
  Sunt un om fericit. Datorez acest lucru părinților mei, care, odată demult, când m-au petrecut la școli, mi-au oferit rețeta fericirii. Ei mi-au spus: -Dacă dorești să devii în viață om fericit, să fii bun și harnic. Bunii mei părinți mi-au dat astfel de înțeles că oamenii răi și lene..
  84,00 MDL
  Fără TVA: 84,00 MDL
 • Biserica pe roti
  „De cate ori îl întâlnesc, am senzaţia ciudată că am făcut şcoala primară în acelaşi sat, că am avut aceleaşi trăiri şi nedumeriri în faţa oraşului. De câte ori îi citesc opera, simt că mă apropii din ce în ce mai mult de Basarabia poetică şi nu numai. Dincolo de fiorul literar care-l aşează în g..
  57,00 MDL
  Fără TVA: 57,00 MDL
 • Contra amneziei
  Contra amneziei este o carte pentru fiecare român, pentru fiecare iubitor de literatură, dreptate, limbă și credință... Dacă printr-un cataclism oarecare, ar dispărea tot ce este scris și tot ce este imagine despre Basarabia, cartea lui Nicolae Dabija ar putea reconstitui singură, prin comple..
  60,00 MDL
  Fără TVA: 60,00 MDL
 • Multumesc pentru ca te iubesc
  „Nicolae Dabija este unul din cei mai de seamă poeți ai lumii” — Revista americană de poezie Cold Mountain Review Doru-mi-i de Dumneavoastră: Ca unui zid de o fereastră. „Acestea sunt cele mai frumoase două versuri românești ale ultimilor 50 de ani.” — Adrian Păunescu Iu..
  259,00 MDL
  Fără TVA: 259,00 MDL
 • Nu va indragostiti Primavara!
  După succesul remarcabil al romanului ”Tema pentru acasă”, devenit bestseller național cu peste 10,000 de exemplare vândute doar în Republica Moldova, Nicolae Dabija vine cu cea de-a doua carte de proză cu un titlu provocator ”Nu Vă Îndrăgostiți Primăvara!”, o colecție de nuvele, însoțite de dese..
  49,00 MDL
  Fără TVA: 49,00 MDL
 • Prima dragoste e totdeauna ultima
  — Iubim o singură dată în viață: prima oară. Celelalte iubiri vor veni ca o completare a celei dintâi. Tot pe prima ta dragoste o vei căuta și-n celelalte iubiri, pe care le vei imagina. O vei visa mereu, vei fi condamnat să dai întruna de ea, chiar dacă ți se va părea că ai găsit o altă făptură ..
  99,00 MDL
  Fără TVA: 99,00 MDL
 • Reparatorul de vise. Antologie de versuri
  „Nicolae Dabija este un elegiac împătimit, un melancolic luminos, deloc resemnat, cu o mare disponibilitate retorică. Declară că scrie poemele cu o pană de înger și că în poeme – care nu sunt decât peisaje ale sufletului – lucrurile sunt văzute cu al treilea ochi, acela care vede nevăzutul. Cert ..
  99,00 MDL
  Fără TVA: 99,00 MDL
 • Te blestem sa te indragostesti de mine!
  Cartea iubirilor imposibile — Mă iubești? mă întreabă ea sub clar de lună. — Da. — Mult de tot? — Mult de tot. — Și ai putea face totul pentru mine? — Aș putea, afirm cu încredere. — Dacă mă iubești mult de tot și zici că ai putea face totul pent..
  84,00 MDL
  Fără TVA: 84,00 MDL
 • Tema pentru acasa
  ”Un roman despre drama deportaților basarabeni și despre credință care i-a ajutat să o depășească. Tragedia unor oameni nevinovați, umiliți de regimul comunist pentru simplul fapt că gândeau altfel. La şcoala din Poiana, profesorul de literatură română e învinuit de noile autorităţi de ..
  259,00 MDL
  Fără TVA: 259,00 MDL
 • Tema pentru acasa
  ”Un roman despre drama deportaților basarabeni și despre credință care i-a ajutat să o depășească. Tragedia unor oameni nevinovați, umiliți de regimul comunist pentru simplul fapt că gândeau altfel. La şcoala din Poiana, profesorul de literatură română e învinuit de noile autorităţi de schimb..
  97,00 MDL
  Fără TVA: 97,00 MDL
 • Домашнее задание. Роман
  Николае Дабижа (родился 15 июля 1948 года в селе Кодрень, Республика Молдова) - поэт, прозаик и эссеист, румыноязычный писатель, отмеченный многочисленными международными премиями: Гран-при Международного фестиваля поэзии в Триесте (Италия, 2014), Гран-при "Dulce Maria Loynaz" Международного фест..
  97,00 MDL
  Fără TVA: 97,00 MDL