Haruki Murakami

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • 1Q84 (I)
  O tânără coboară pe scara de urgenţă a unei autostrăzi suspendate. Întenţionează să ucidă un om. În altă parte a metropolei, un profesor de matematică e de acord să rescrie romanul unei fete dislexice. Fără s-o ştie, cei doi se caută, iar acţiunile lor declanşează o adevărată avalanşă de evenimen..
  240,00 MDL
  Fără TVA: 240,00 MDL
 • 1Q84 (II)
  O tanara coboara pe scara de urgenta a unei autostrazi suspendate. Intentioneaza sa ucida un om. In alta parte a metropolei, un profesor de matematica e de acord sa rescrie romanul unei fete dislexice. Fara s-o stie, cei doi se cauta, iar actiunile lor declanseaza o adevarata avalansa de evenimen..
  240,00 MDL
  Fără TVA: 240,00 MDL
 • 1Q84 (III)
  Mult-asteptatul volum 3 al trilogiei 1Q84, o carte in care Haruki Murakami ne promite sa dezlege enigmele lasate in suspans, un roman in care magicul si oniricul sunt lasate sa se manifeste cu naturalete si ingeniozitate. Ramanem in 1Q84 sau exista totusi o portita in..
  240,00 MDL
  Fără TVA: 240,00 MDL
 • Asculta cum canta vantul. Pinball, 1973
  Alcătuind, împreună cu În căutarea oii fantastice, halucinanta „Trilogie a Şobolanului”, romanele Ascultă cum cântă vântul (1979) şi Pinball, 1973 (1980), reunite în acest volum, prefigurează nu numai fascinaţia lui Murakami pentru literatură şi cultura occidentale, ci şi unel..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga
  Autoportretul scriitorului ca alergător de cursă lungă este un volum compus din fragmente de jurnal adaptate, eseuri mai vechi şi amintiri, pe un ton neaşteptat de vesel şi totuşi intim, în care autorul îşi concentrează atenţia asupra unui subiect deosebit: alergarea pe distanţe foarte lungi, un ..
  183,00 MDL
  Fără TVA: 183,00 MDL
 • Barbati fara femei
  În noua sa colecţie de povestiri, care, poate nu întâmplător, împrumută titlul celui de-al doilea volum de proză scurtă al lui Ernest Hemingway, Haruki Murakami desenează relieful interior al unor bărbaţi care fie au pierdut, fie n-au avut nicicând pe cineva. Fără ezitări, abil şi nuanţat, Muraka..
  118,00 MDL
  Fără TVA: 118,00 MDL
 • Cronica pasarii - arc
  Actiunea romanului debuteaza intr-o suburbie linistita din Tokyo, unde tinarul Toru Okada isi duce existenta deloc iesita din comun alaturi de sotia sa. O intimplare aparent banala – disparitia motanului familiei – da peste cap viata protagonistului, ce se vede prins in paienjenisul unei lumi fan..
  159,00 MDL 183,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Dans dans dans
  După patru ani de la întâmplările din romanul în căutarea oii fantastice, în urma unui vis obsesiv, eroul fără nume al lui Murakami hotărăşte să se întoarcă în Sapporo, în speranţa de a descoperi un indiciu care să-l ajute să o găsească pe Kiki, iubita lui dispărută fără urmă. Acesta este început..
  133,00 MDL 133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Dupa cutremur
  Toate povestirile reunite in acest volum sunt legate de teribilul cutremur din 1995 care a zguduit regiunea Kobe din Japonia. Spiritul patrunzator si poetic al scriitorului urmareste destinele unor oameni condusi in acelasi timp de speranta si disperare, cutremurul fiind un ecou al trecutului de ..
  109,00 MDL
  Fără TVA: 109,00 MDL
 • Elefantul a disparut
  Un bărbat vede cum elefantul său preferat se volatilizează pur și simplu, un cuplu de tineri căsătoriți suferă atacuri de bulimie care îi determină să jefuiască un McDonald’s la miezul nopții, iar o tânără descoperă că un mic monstru verde care și-a găsit adăpost în curtea din spatele casei a făc..
  130,00 MDL 152,00 MDL
  Fără TVA: 130,00 MDL
 • In cautarea oii fantastice
  Într-o bună zi, un tânăr agent publicitar din Tokyo primeşte de la un vechi prieten o fotografie a unui peisaj muntos, cu păşuni întinse şi turme de oi. Tânărul se hotărăşte să insereze fotografia, aparent inofensivă, în paginile unui buletin publicitar. Din acel moment, viaţa lui, până atunci ob..
  135,00 MDL
  Fără TVA: 135,00 MDL
 • In noapte
  În noapte este un puzzle de personaje cum nu se poate mai diferite: Eri Asai, un fotomodel cufundat într-un somn care durează de luni de zile, sora ei, Mari, o studentă pasionată de lectură, un trombonist de jazz, o tânără prostituată chinezoaică brutalizată şi abandonată într-un love hotel, un s..
  106,00 MDL 123,00 MDL
  Fără TVA: 106,00 MDL