Ernest Hemingway

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • A avea si a nu avea
  A avea si a nu avea este unul dintre romanele de senzatie ale lui Ernest Hemingway, ecranizat in 1944 intr-o productie clasica a cinematografiei, cu Humphrey Bogart si Lauren Bacall in rolurile principale – o poveste fermecatoare, cu intrigi amoroase, contrabanda si dileme morale. „Un r..
  161,00 MDL 219,00 MDL
  Fără TVA: 161,00 MDL
 • Adio, arme
   Adio, arme este povestea locotenentului Henry, concentrat pe frontul italian în timpul Primului Razboi Mondial, şi a pasiunii lui pentru Catherine Barkley, o soră medicală englezoaică. Încă de la prima lor întilnire, Catherine îi povesteşte, de parcă în contextul respectiv propria ei traged..
  219,00 MDL 243,00 MDL
  Fără TVA: 219,00 MDL
 • Batrinul si marea
  „Scriitorul adevărat este un om singur. Şi, pe măsură ce creşte în ochii celorlalţi, se cufundă tot mai mult în singurătate. Iar dacă este suficient de bun, în fiecare zi e nevoit să se confrunte cu eternitatea sau cu absenţa ei. Pentru un scriitor adevărat, fiecare carte este un nou început, o n..
  173,00 MDL
  Fără TVA: 173,00 MDL
 • Dealurile verzi ale Africii
  Traducere din limba engleză şi note de Ionuţ Chiva A doua mare operă autobiografică a lui Hemingway, Dealurile verzi ale Africii este descrierea unei călătorii de o lună în estul marelui continent, alături de soţia sa, Pauline, în decembrie 1933. „Peisajele, oamenii, anim..
  177,00 MDL
  Fără TVA: 177,00 MDL
 • Fiesta
  „Scriitorul adevarat este un om singur. Si, pe masura ce creste in ochii celorlalti, se cufunda tot mai mult in singuratate. Iar daca este suficient de bun, in fiecare zi e nevoit sa se confrunte cu eternitatea sau cu absenta ei. Pentru un scriitor adevarat, fiecare carte este un nou inceput, o n..
  167,00 MDL
  Fără TVA: 167,00 MDL
 • Gradina Raiului
  „Hemingway te face sa simti farmecul unor aspecte mai mult sau mai putin complexe ale vietii: fascinatia relatiilor complicate, precizia vinatorii sau a unui simplu mic dejun, tensiunile unei intrigi sexuale... Pe scurt, un festin.” (Chicago Tribune Books)   „Bestseller international..
  183,00 MDL
  Fără TVA: 183,00 MDL
 • Insulele lui Thomas Hudson
  Insulele lui Thomas Hudson este marele roman (postum) al marii, din care s-a desprins, cistigindu-si independenta si nemurirea, dar lasind teribile ecouri in corpul romanului, povestirea Batrinul si marea. Thomas Hudson insusi este un personaj de sub contururile caruia transpare Hemingway, un nou..
  277,00 MDL
  Fără TVA: 277,00 MDL
 • Iubirile lui Hemingway povestite de el insusi
  • Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatura Iubirile lui Hemingway povestite de el insusi si consemnate de A.E. Hotchner De-a lungul timpului, si mai ales in ultima parte a vietii, Hemingway i-a dezvaluit prietenului de incredere cu care mergea la vanato..
  137,00 MDL
  Fără TVA: 137,00 MDL
 • Pentru cine bat clopotele
  „Scriitorul adevarat este un om singur. Si, pe masura ce creste in ochii celorlalti, se cufunda tot mai mult in singuratate. Iar daca este suficient de bun, in fiecare zi e nevoit sa se confrunte cu eternitatea sau cu absenta ei. Pentru un scriitor adevarat, fiecare carte este un nou inceput, o n..
  237,00 MDL 252,00 MDL
  Fără TVA: 237,00 MDL
 • Puhoaiele primaverii
  O scriere romantică în onoarea stingerii unei rase mărete. „Hemingway este autorul care mi-a influentat cel mai mult tehnica – prin cartile lui, prin uluitoarea sa pricepere in arta scrisului.” (Gabriel Garcia Marquez) „Ceea ce incinta la Puhoaiele primaverii este comicul de mare forta, ..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Sarbatoarea continua
  „Povestirea se scria de la sine şi mi-era greu să ţin pasul cu ea. Am mai cerut un rom St. James şi, de fiecare dată cînd îmi ridicam ochii din caiet sau îmi ascuţeam creionul cu ascuţitoarea, lăsînd spirala subţire de rumeguş să cadă în farfurioara pe care era aşezat paharul cu rom, mă uitam..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Zapezile de pe Kilimanjaro si alte povestiri
  Povestirea „Zapezile de pe Kilimanjaro” a inspirat o celebra ecranizare in regia lui Henry King, cu Gregory Peck, Ava Gardner si Susan Hayward in rolurile principale. „La vreo treiscinci de metri, intre ierburi, marele leu zacea lipit de pamint. Isi tinea urechile ciulite, statea nemiscat si..
  241,00 MDL
  Fără TVA: 241,00 MDL