Stephen King

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • 11/22/63. Серия Темная Башня
  Убийство президента Кеннеди стало самым трагическим событием американской истории ХХ века. Тайна его до сих пор не раскрыта. Но что, если случится чудо? Если появится возможность отправиться в прошлое и предотвратить катастрофу? Это предстоит выяснить обычному учителю из маленького городк..
  219,00 MDL
  Fără TVA: 219,00 MDL
 • Blaze
  Blaze este ultimul și cel mai bun dintre romanele lui Richard Bachman, „fața întunecată“ a lui Stephen King. Blaze este povestea lui Clayton Blaisdell Jr, un gigant slab de minte, de doi metri și cincisprezece centimetri și o sută douăzeci și două de kilograme. Este o poveste despre crime și..
  116,00 MDL
  Fără TVA: 116,00 MDL
 • Blaze
  Blaze este ultimul si cel mai bun dintre romanele Bachman, „jumatatea intunecata” a lui Stephen King, publicat pentru prima oara. Blaze este povestea lui Clayton Blaisdell Jr, un gigant slab de minte, de doi metri si cincisprezece centrimetri si o suta douazeci si doua de kilograme. Es..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Carrie
  Carrie este o adolescentă timidă și retrasă, care, din copilărie, îndură persecuțiile și ironiile colegilor de clasă. Umilințele la care o supun devin o tortură din care simte ca nu mai poate ieși. Mai mult, este și victima fanatismului religios al mamei sale, o ființă violentă, brutală. Cân..
  152,00 MDL
  Fără TVA: 152,00 MDL
 • Carrie
  Carrie este o adolescentă timidă şi retrasă, care, din copilărie, îndură persecuţiile şi ironiile colegilor de clasă. Umilintele la care o supun devin o tortură din care simte că nu mai poate ieşi. Mai mult, este şi victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinţă violentă, brutală. Cân..
  96,00 MDL
  Fără TVA: 96,00 MDL
 • Ce-am gasit al meu sa fie (Seria Bill Hodges, partea a II-a)
  A doua parte din seria Bill Hodges John Rothstein, scriitorul care l-a inventat pe Jimmy Gold si care este preferatul lui Morris Bellamy, e ucis de fanul sau infocat. Sfarsitul lui inseamna inceputul goanei dupa opera sa nepublicata, care cuprinde cel putin inca un roman cu Jimmy Gold. Insa M..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Christine
  O poveste supranaturală cu băieți, fete și o mașină pe care o cheamă Christine. Roșie ca sângele, lată și amendată, Christine are vreo 20 de ani și este și acum în putere. O putere înfricoșătoare. O putere distrugătoare. Un mit american devine un fioros coșmar pe patru roți, iar paradisul il..
  196,00 MDL
  Fără TVA: 196,00 MDL
 • Cimitirul animalelor
  Un roman clasic al maestrului Stephen King, care pune în scenă premonițiile, spaimele și concepțiile noastre legate de moarte, cu accent pe tot ce este mai înfricoșător și mai tulburător. Când doctorul Louis Creed se mută cu familia și motanul Winston Churchill în idilicul orășel Ludlow..
  248,00 MDL
  Fără TVA: 248,00 MDL
 • Doctor Sleep
  Continuarea romanului-cult Shining Bântuit de stafiile din Hotelul Overlook, unde a petrecut un an de coșmar în copilărie, Dan Torrance se chinuie de decenii întregi să scape de moștenirea tatălui său: o viață dominată de disperare, alcoolism și violență. Stabilit în New Hampshire, el s..
  224,00 MDL
  Fără TVA: 224,00 MDL
 • Dolores Claiborne
  Locuitorii din Little Tall Island au așteptat treizeci de ani să afle ce s-a întâmplat în acea zi întunecată de iulie, ziua eclipsei totale de soare, când soțul lui Dolores Claiborne a murit. Dar poliția dorește să afle ce s-a întâmplat ieri, când Vera Donovan, bătrâna senilă dar foarte bogată pe..
  129,00 MDL
  Fără TVA: 129,00 MDL
 • Dolores Claiborne
  Dolores Clairborne de Stephen King s-a clasat pe locul întâi în New York Times şi  Publishers Weekly Bestseller. De asemenea, romanul Dolores Clairborne a fost ecranizat în 1995 cu Kathy Bates şi Jennifer Jason Leigh în rolurile principale Locuitorii din Little Tall Island au aşteptat t..
  89,00 MDL 173,00 MDL
  Fără TVA: 89,00 MDL
 • Duma Key
  Un groaznic accident pe un santier de constructii ii smulge bratul lui Edgar Freemantle, intunechandu-i si memoria si mintea. Calvarul perioadei de recuperare ii provoaca schimbari de personalitate si accese de furie necontrolata ce grabesc sfarsitul casniciei sale. Edgar isi doreste sa..
  69,00 MDL 275,00 MDL
  Fără TVA: 69,00 MDL