Anton Cehov

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Duelul. Drama la vanatoare
  Editura Corint adaugă o nouă capodoperă colecției Clasici ai literaturii universale, dedicată adulților: Duelul. Dramă la vânătoare de Anton Cehov. „Cehov a fost un scriitor polivalent [...]. Proza scurtă i-a permis în mod special să construiască o imagine mozaicală a lumii moder..
  85,15 MDL 131,00 MDL
  Fără TVA: 85,15 MDL
 • Insula Sahalin
  In 1890, medicul Cehov, in virsta de treizeci de ani, care tocmai aflase ca sufera de tuberculoza, se angajeaza intr-o calatorie de unsprezece saptamini ce traverseaza Siberia spre colonia penitenciara Sahalin. La inceputul acestei aventuri, tinarul Cehov intentiona sa puna pe hirtie, r..
  192,00 MDL
  Fără TVA: 192,00 MDL
 • Kastanka
  Povestirea este una dintre micile bijuterii în proză scrise de clasicul literaturii ruse Anton Cehov. Kaştanka e o căţeluşă, ce-şi pierde stăpânul şi rătăceşte pe străzile unui oraş mare şi aglomerat. Găsită de un dresor, care vrea să facă din ea o mare „artistă”, căţeluşa se obişnuieşte cu noua ..
  63,00 MDL
  Fără TVA: 63,00 MDL
 • Livada de visini. Trei surori
  „Cum o sa ne traim viata asta? Ce o sa ni se mai intimple? Cind le citesti in carti, toate ti se par invechite, de parca le-ai fi stiut de cind lumea, dar cind iubesti tu insuti, iti dai seama ca nimeni nu stie nimic! Ca fiecare trebuie sa hotarasca singur pentru el. Dragile mele... scumpele mele..
  100,00 MDL
  Fără TVA: 100,00 MDL
 • Pescarusul. Unchiul Vanea
  „Oare cunoscuții și prietenii mei se poartă cu mine cum s-ar purta cu un om sănătos? «Ce mai scrii?» «Ce ne vei mai dărui?» Mereu aceleași cuvinte, aceleași cuvinte! Și mi se pare că toată atenția cunoscuților, laudele și entuziasmul, toate sânt numai înșelăciune. Mă mint ca pe un bolnav, și uneo..
  100,00 MDL
  Fără TVA: 100,00 MDL
 • Un roman cu un contrabas si alte povestiri
  „Cehov este un artist incomparabil, da, da, absolut incomparabil... Un artist al vieţii... Cehov a creat forme noi de scris, complet noi, după părerea mea, în întreaga lume, cum nu am mai întâlnit nicăieri... Şi nici nu poţi să-l compari pe Cehov ca artist cu scriitorii ruşi anteriori – cu Tu..
  67,60 MDL 104,00 MDL
  Fără TVA: 67,60 MDL