Ion Creanga

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Amintiri din copilarie
  Cartea descrie într-un mod spumos copilaria lui Ion Creangă, punând accent pe relațiile dintre eroul principal, Nică al lui Ștefan a Petrei și diversele persoane cu care interacționează. Ea urmărește maturizarea lui Nică, de la o vârstă idilică în satul Humulești la o adolescență rebelă..
  30,00 MDL
  Fără TVA: 30,00 MDL
 • Amintiri din copilarie
  Colecţia Biblioteca elevului include autori şi texte care se studiază în şcoală. Orientată spre valorile clasice, seria întruneşte paginile de aur ale literaturii române, în listele colecţiei figurând scriitorii cu mare priză la tinerii cititori: Ion Creangă, Vasile Alecsandri, George T..
  21,00 MDL
  Fără TVA: 21,00 MDL
 • Amintiri din copilarie
  Cartea descrie într-un mod spumos copilaria lui Ion Creangă, punând accent pe relațiile dintre eroul principal, Nică al lui Ștefan a Petrei și diversele persoane cu care interacționează. Ea urmărește maturizarea lui Nică, de la o vârstă idilică în satul Humulești la o adolescență rebelă..
  117,00 MDL
  Fără TVA: 117,00 MDL
 • Amintiri din copilarie si alte povestiri
  „Creangă e un scriitor cult, și cazul exagerat ce se face de izvoarele populare ale basmelor lui e un exemplu de erudiție searbădă. Creangă trebuie absolvit de nefericita calificare a junimiștilor («scriitor poporal») și comparat cu marii noștri autori, cu Caragiale și cu Sado..
  69,00 MDL
  Fără TVA: 69,00 MDL
 • Amintiri din copilarie. Povesti, povestiri
  Realismul rezultat din cultivarea detaliului şi punerea în evidenţă a unei individualităţi stilistice nu aparţine la Creangă oralităţii, ci artei de scriitor. Întâi, Creangă fixează o dată pentru totdeauna textul, făcând imposibilă o altă ediţie, improvizată. Totul e..
  64,35 MDL 99,00 MDL
  Fără TVA: 64,35 MDL
 • Povestea lui Harap-Alb
  ''Amu cică era odată într-o ţară un crai, care avea trei feciori. Şi craiul acela mai avea un frate mai mare, care era împărat într-o altă ţară, mai depărtată. Şi împăratul, fratele craiului, se numea Verde-împărat; şi împăratul Verde nu avea feciori, ci numai fete. Mulţi ani trecură la mijloc de..
  143,00 MDL
  Fără TVA: 143,00 MDL
 • Povesti de Ion Creanga
  Din cuprins: Capra cu trei iezi Punguța cu doi bani Ursul păcălit de vulpe Fata babei și fata moșneagului Povestea lui Harap-Alb ..
  125,00 MDL
  Fără TVA: 125,00 MDL
 • Povesti si povestiri
  Ion Creanga a fost un scriitor roman recunoscut datorita maiestriei basmelor, povestilor si povestirilor sale, dar care a activat si in cadrul bisericii in calitate de diacon sau in sistemul de invatamant ca institutor si autor de manuale scolare. Ion Creanga este considerat a fi unul dintre clas..
  45,00 MDL
  Fără TVA: 45,00 MDL
 • Povesti si povestiri
  „De la un capăt la altul, cu foarte mici excepţii, opera lui Creangă e un hohot de râs. Nu râsul cu gust amar al lui Caragiale sau Gogol, ci râsul tonic al ţăranului cu concepţie optimistă de viaţă, pe care toată tradiţia înţelepciunii populare l-a învăţat că forţele răului vor fi  întotd..
  83,00 MDL
  Fără TVA: 83,00 MDL
 • Povesti si povestiri
  Cuprins: Soacra cu trei nurori; Moş Nichifor Cotcariul; Moş Ioan Roată; Popa Duhu; Cinci pâni; Capra cu trei iezi; Punguţa cu doi bani; Dănila Prepeleac; Povestea lui Stan Păţitul; Fata babei şi fata moşneagului; Ivan Turbincă; Povestea unui om leneş; Poveste; Povestea porcului; Povestea lui Hara..
  49,00 MDL
  Fără TVA: 49,00 MDL
 • Povesti, povestiri, amintiri
  Volumul cuprinde cunoscutele lucrări ale lui Ion Creangă (1839-1889) Moş Nichifor Coţcarul, Moş Ion Roată, Ion Roată şi Vodă Cuza, Popa Duhu, Povestea lui Harap-Alb, Capra cu trei iezi, Dănilă Prepeleac, Fata babei şi fata moşneagului, celebrele Amintiri din copilărie, precum şi alte poveşti şi p..
  65,00 MDL
  Fără TVA: 65,00 MDL
 • Punguta cu doi bani
  Cu totii cunoastem aventurile cocosului strangator si decis sa-si apere punguta gasita pe drum! Haideti sa ne reamintim impreuna si sa retraim povestea prietenului nostru prin ilustratiile frumos colorate, special pentru copilul din tine. ..
  36,00 MDL
  Fără TVA: 36,00 MDL