Antoine de Saint-Exupery

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Curierul de sud. Zbor de noapte. Pilot de razboi. Pamant al oamenilor
  "Ori de câte ori vorbeşte, la Exupéry îţi apare omul; şi chiar când o face la persoana întâi - iar asta se întâmplă aşa de ades! - înainte de orice, vine înaintea atenţiei tale pluralul. De parcă întreaga rasă umană ar respira prin el şi nu s-ar mai auzi decât pe sine din frazele&n..
  90,35 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 90,35 MDL
 • Frumoasa poveste a Micului Print
  "Adulţii nu-şi cunosc semenii decât pe bucăţele şi fragmente prost asamblate, prost iluminate de o lumină dubioasă. Dar copilul vede totul într-o lumină absolută. Pentru el, sunt la fel de evidenţi şi zmeul, şi Frumoasa din Pădurea Adormită. El trăieşte într-un univers al cert..
  103,35 MDL 159,00 MDL
  Fără TVA: 103,35 MDL
 • Micul print
  Micul prinţ v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat întreaga planetă. Un gen aparte, fiind în acelaşi timp şi poveste poetico-filosofică şi mit iniţiatic, cartea ne aduce în prim-plan valorile umane, responsabilitate şi legătură între oameni, toleranţă şi spirit..
  167,00 MDL
  Fără TVA: 167,00 MDL
 • Micul print
  Am tradus în adolescenţă Micul Prinţ, fără alt motiv decât plăcerea proprie, scriind totul de mână, într-un caiet de şcoală care la un moment dat a dispărut. Nu cred că mai e vreo şansă să-l găsesc pe undeva, prin vreun cotlon necercetat al casei copilăriei mele... Acum n-am tradus cartea numai p..
  126,00 MDL
  Fără TVA: 126,00 MDL
 • Micul print
  O adevarata lume de poveste ni se deschide pe mica planeta B612. Proprietarul acesteia este un baiat misterios care, cu o naivitate copilareasca si inima curata porneste la drum sa exploreze planetele din jur, si incearca sa inteleaga lumea adultilor. In timpul calatoriilor sale se loveste de luc..
  142,00 MDL
  Fără TVA: 142,00 MDL
 • Micul Print
  „– Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim – zise vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Ei cumpara lucruri de-a gata, de la negutatori de prieteni. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei sa ai un prieten, imblanzeste-ma!” ..
  30,00 MDL
  Fără TVA: 30,00 MDL
 • Micul print
  O poveste care a îmblânzit cititori de toate vârstele, din toate colțurile lumii. „«A fost odată ca niciodată un mic prinț care locuia pe o planetă abia cu un pic mai mare decât el și care avea nevoie de un prieten...» Pentru cei care înțeleg viața, asta ar fi părut mult mai adevărat..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Micul print (cu ilustratiile autorului)
  De 70 de ani, Micul prinţ v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat întreaga planetă. Un gen aparte, fiind în acelaşi timp şi poveste poetico-filosofică şi mit iniţiatic, cartea ne aduce în prim-plan valorile umane, responsabilitate şi legătură între oameni, toler..
  134,00 MDL
  Fără TVA: 134,00 MDL
 • Micul print. Caiet de activitati
  Un mod amuzant de a învăţa şi a se distra pentru copilul dumneavoastră. Desene ingenioase, cuvinte încrucişate, jocuri de memorie şi multe alte surprize îl aşteaptă pe cel mic atunci când va deschide şi va citi acest caiet. ..
  72,80 MDL 112,00 MDL
  Fără TVA: 72,80 MDL
 • Micul print. Editie SoftCover
  Micul prinţ v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat întreaga planetă. Un gen aparte, fiind în acelaşi timp şi poveste poetico-filosofică şi mit iniţiatic, cartea ne aduce în prim-plan valorile umane, responsabilitate şi legătură între oameni, toleranţă şi spirit..
  59,00 MDL
  Fără TVA: 59,00 MDL
 • Micul print. In calatorie cu Micul Print
  Copilul dumneavoastră merge în drumeţie cu Micul Prinţ pe planete îndepărtate şi face cunoştinţă cu personaje de poveste. ..
  79,30 MDL 122,00 MDL
  Fără TVA: 79,30 MDL
 • Micul print. O zi cu Micul Print
  Copilul dumneavoastră descoperă momentele zilei, precum şi activităţile zilnice al Micului Prinţ, pe care şi el poate să le imite. ..
  79,30 MDL 122,00 MDL
  Fără TVA: 79,30 MDL