Peter Mayle

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Din nou in Marsilia
  După ultima aventură a simpaticului detectiv Sam Levitt în Franţa, el s-a gândit că o vreme nu va mai pune piciorul în Marsilia, cu atât mai mult cu cât frumoasa Elena Morales îi reţinea atenţia în San Francisco. Dar miliardarul Francis Reboul, o mai veche cunoştinţă, le face lui S..
  63,05 MDL 97,00 MDL
  Fără TVA: 63,05 MDL
 • Hotul de vinuri
  Danny Roth este proprietarul mândru - şi uneori îngâmfat - al unei fantastice colecţii de vinuri, provenind din cele mai bune recolte ale celor mai selecte podgorii din Bordeaux. El invită un jurnalist să scrie un articol despre comoara din crama lui. La puţin timp, are loc un jaf&..
  77,35 MDL 119,00 MDL
  Fără TVA: 77,35 MDL
 • In cautarea lui Cezanne
  UN ÎNCÂNTĂTOR AMESTEC DE DELICTE ŞI BUCĂTĂRIE DE ÎNALTĂ CLASĂ! – San Francisco Chronicle Cuceritorul Andre Kelly, angajat al celebrei reviste DQ, primeşte sarcina de a realiza un reportaj despre personalităţile care duc o viaţă de poveste pe Coasta de Azur. Într-o zi, în timp ce încearcă ..
  75,40 MDL 116,00 MDL
  Fără TVA: 75,40 MDL
 • Provence de la A la Z
  Acesta este dicţionarul ultimativ pentru toţi cei pasionaţi de Provence: selecţia personală a lui Peter Mayle de mâncăruri, obiceiuri şi cuvinte pe care le consideră cele mai fascinante, stranii, delicioase sau pur şi simplu cele mai amuzante. Deşi e organizat alfabetic, aceas..
  79,95 MDL 123,00 MDL
  Fără TVA: 79,95 MDL
 • Provence pentru totdeauna
  După ce a petrecut patru ani în America, Peter Mayle se întoarce în Provence, şi la fericirea cu care acest ţinut îşi copleşeşte locuitorii, fie ei turişti sau connaisseurs. Redescoperă cât de mult i-au lipsit obiceiurile locului, de la mirosul cimbrului de pe câmp până la îmb..
  67,60 MDL 104,00 MDL
  Fără TVA: 67,60 MDL
 • Un an in Provence
  Mai întâi a fost visul unei vacanţe în Provence, apoi... casa pe măsura acestui vis. Mutarea în acel loc de la poalele munţilor Lubéron, undeva între Aix şi Avignon, a însemnat începutul unei vieţi noi, minunate şi pline de surprize. Căci, britanic fiind, nimic nu-i mai normal decâ..
  29,90 MDL 46,00 MDL
  Fără TVA: 29,90 MDL
 • Viata de caine
  Peter Mayle ne poartă din nou prin îndrăgita lui Provence. De data aceasta, pentru a ne împărtăşi viziunea despre lume şi viaţă a căţelului său, un reprezentant al speciei canine cu o inteligenţă, perspicacitate şi ironie ieşite din comun. Povestea creşterii şi devenirii incre..
  62,40 MDL 96,00 MDL
  Fără TVA: 62,40 MDL