Dean Koontz

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Frankenstein. Vol.1. Fiul ratacitor
  Detectivul Carson şi partenerul ei, Michael, sunt pe urmele unui criminal în serie poreclit Chirurgul. Ştirile despre acest ucigaş atrag atenţia lui Deucalion, cunoscut cândva drept Monstrul, care crede că fostul său maestru şi cel care îl crease, dr. Victor Frankenstein, s-a întors. Pe măsură ce..
  68,90 MDL 106,00 MDL
  Fără TVA: 68,90 MDL
 • Frankenstein. Vol.2. Orasul noptii
  În acest roman detectivii Carson O'Connor şi Michael Maddison află că Victor Helios, un savant miliardar, este, de fapt, Victor Frankenstein, şi că prima sa creaţie, care acum îşi spune Deucalion, a venit în oraş ca să salveze lumea. Căci Victor nu a încetat să creeze oameni noi - înfricoşătoarea..
  68,90 MDL 106,00 MDL
  Fără TVA: 68,90 MDL
 • Noaptea Lui Odd
  După ce s-a confruntat cu însăşi esenţa celei mai ciudate realităţi, după ce a descoperit că vălul care îl desparte de sufletul-pereche, Stormy Llewellyn, este chinuitor de subţire şi totuşi impenetrabil, Odd Thomas nu-şi doreşte decât să se întoarcă la o viaţă de anonimat liniştit. Dar un adevăr..
  88,40 MDL 136,00 MDL
  Fără TVA: 88,40 MDL
 • Odd pe vecie
  Un prieten din copilărie al lui Odd a dispărut şi cele mai cumplite temeri încep să apară. Însă când Odd îşi pune la contribuţie talentele sale remarcabile pentru a-l descoperi, ceea ce găseşte este ceva mai sinistru decât un cadavru şi el întâlneşte un duşman de o viclenie ieşită din comun şi es..
  76,05 MDL 117,00 MDL
  Fără TVA: 76,05 MDL
 • Odd Thomas
  Morţii nu vorbesc. Nu ştiu de ce. Însă încearcă să comunice cu Odd Thomas, un tânăr ciudat din Pico Mundo, un mic orăşel pierdut în deşert. Poate este un dar, poate un blestem, dar Thomas se străduieşte să ajute sufletele tăcute care îi solicită sprijinul. Uneori acestea doresc să ..
  69,55 MDL 107,00 MDL
  Fără TVA: 69,55 MDL
 • Sotul
  Ce-ai fi în stare să faci pentru dragoste? Să mori? Să ucizi? Soţia ta este în mâinile noastre. O poţi recupera în schimbul a două milioane de dolari, bani gheaţă. Grădinarul Mitchell Rafferty crede că este o glumă proastă. Tocmai planta balsamine în curtea unui client, când î..
  70,20 MDL 108,00 MDL
  Fără TVA: 70,20 MDL