Jorge Luis Borges

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Aleph
  Povestirile fantastice ale lui Borges, calatoriile sale in timp, artificiile stilului sau ermetic si calculat au schimbat fata prozei moderne. Asa cum Aleph este punctul ce contine intregul univers, universul literar borgesian se regaseste in aceasta carte esentiala: oglinzi, labirinturi, vise, b..
  86,00 MDL
  Fără TVA: 86,00 MDL
 • Cartea de nisip
  „Cred că cea mai bună carte a mea de povestiri e ultima pe care am scris-o, Cartea de nisip; în ea nu există nici un cuvânt care să-l încurce pe cititor. Povestirile sunt spuse simplu, deşi ele nu sunt deloc simple; pentru că nu există lucruri simple în univers; totul este complex. Eu le deg..
  109,00 MDL
  Fără TVA: 109,00 MDL
 • Eseuri
  „In locul lui Kant si Hegel, lui Borges ii place sa-i citeasca pe Berkeley si pe Schopenhauer, apoi se intoarce din drum, adincindu-se in lectura ereticilor fara numar ai Evului Mediu, a ginditorilor gnostici si ezoterici, a comentatorilor musulmani ai lui Aristotel, de la care ia o multime de ci..
  228,00 MDL 245,00 MDL
  Fără TVA: 228,00 MDL
 • Omul duplicat
  Tertuliano Maximo Afonso, protagonistul romanului Omul duplicat, este profesor de istorie la liceu. E divortat, deseori deprimat si duce o viata de rutina. Urmind sfatul unui coleg de a incerca sa se distreze putin, intr-una din zile inchiriaza un film, care insa nu-i face nici o placere. Tirziu ..
  118,00 MDL
  Fără TVA: 118,00 MDL