Charles Bukowski

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dragoste la 17,50 $
  Considerata cea mai buna antologie de povestiri a lui Charles Bukowski, Dragoste la 17,50 $ concentreaza in textele sale intregul univers sordid, cinic si atit de uman al autorului american. Majoritatea lor descriu, din perspectiva protagonistului Henry Chinaski, alter ego-ul autorului, lumea..
  166,00 MDL
  Fără TVA: 166,00 MDL
 • Factotum
  Daca in romanul „Femei” Henry Chinaski era amorezul aflat vesnic in cautarea unor picioare lungi si a unor sini planturosi, in „Factotum” slujbele de tot felul iau locul femeilor de tot felul. Ramas acelasi alcoolic incurabil, in conflict cu parintii si cu lumea, Henry Chinaski, cel care declara ..
  106,00 MDL
  Fără TVA: 106,00 MDL
 • Femei
  Protagonistul romanului Femei, Henry Chinaski (alter ego al autorului, prezent în mai multe cărţi ale sale), este un scriitor alcoolic, mare amator de femei, măcinat de gândul ratării. Dincolo de obsesia pentru sex, băutură şi pariuri la curse şi de predilecţia pentru scenele de umor negru c..
  119,00 MDL 131,00 MDL
  Fără TVA: 119,00 MDL
 • Hollywood
  Prin Hollywood, Bukowski îşi povesteşte experienţele de scenarist din vremea când, în anul 1987, lucra la turnarea unui film. Henry Chinaski, celebrul alter ego al lui Bukowski, revine de data aceasta cu un scenariu hollywoodian: The Dance of Jim Beam. Filmul este inspirat din experienţele de sca..
  118,00 MDL
  Fără TVA: 118,00 MDL
 • Muzica de belele
  Povestirile din Muzică de belele descriu partea întunecată a Los Angelesului, lumea mahalalelor, a declasaţilor şi a rataţilor de profesie: vagabonzi, dezaxaţi, femei uşoare, cupluri cinice sau violente, scriitori alcoolici. Printre ei se amestecă uneori şi alter ego-ul scriitorului, Henry Chinas..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Posta
  „Deci am iesit si-am fost la un show de striptease, am baut si-am chiuit si ne-am ris. Nu stiu cine era cu banii, dar cred ca el avea cea mai mare parte, ceea ce era placut ca variatie, si eu tot rideam si-o pipaiam pe fata pe cur si pe tite si-o pupam, dar nu-i pasa nimanui. Cit tineau banii, ti..
  118,00 MDL
  Fără TVA: 118,00 MDL
 • Povesti despre nebunia obisnuita
  Traducere din limba engleză şi note de Gabriella Eftimie Tandru şi cinic, vulgar, sensibil, ironic şi empatic, Charles Bukowski oferă în Poveşti despre nebunia obişnuită o panoramă a vieţii din ghetourile şi mahalalele Los Angelesului postbelic, o lume aspră, cu propriile ei repere,..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Sunca pe paine
  Şuncă pe pîine (1982) relatează cu un umor savuros primii ani din viaţa lui Henry Chinaski, nonconformistul alter ego al scriitorului, şi experienţele maturizării sale în perioada Marii Crize şi în ajunul celui de-al Doilea Război Mondial. Copil solitar şi ursuz, ter..
  204,00 MDL 240,00 MDL
  Fără TVA: 204,00 MDL