Larousse

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Enciclopedia celor mici. Animale domestice
  Lucrarea face parte din colecţia Enciclopedia celor mici care răspunde curiozităţii naturale a copiilor faţă de tot ce este în jurul lor. Titlurile acestei colecţii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite şi însoţite de informaţii inedite, puzzle-uri şi abţibilduri. Copiii descoper..
  108,00 MDL
  Fără TVA: 108,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Anotimpurile
  Lucrarea face parte din colectia Enciclopedia celor mici care raspunde curiozitatii naturale a copiilor fata de tot ce este in jurul lor. Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite si insotite de informatii inedite si abtibilduri. ..
  161,00 MDL
  Fără TVA: 161,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Corpul omenesc
  Lucrarea face parte din colecţia Enciclopedia celor mici care răspunde curiozităţii naturale a copiilor faţă de tot ce este în jurul lor. Titlurile acestei colecţii sunt de fapt mici enciclopedii, care vor răspunde chiar şi celor mai curioşi dintre cei mici. Ele sunt concise, explicite şi sun..
  108,00 MDL
  Fără TVA: 108,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Cum?
  Lucrarea face parte din colectia Enciclopedia celor mici care raspunde curiozitatii naturale a copiilor fata de tot ce este in jurul lor. Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite si insotite de informatii inedite si abtibilduri. &nbs..
  244,00 MDL
  Fără TVA: 244,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. De ce?
  Lucrarea face parte din colecţia Enciclopedia celor mici, care răspunde curiozităţii naturale a copiilor faţă de tot ce este în jurul lor. Titlurile acestei colecţii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite şi însoţite de informaţii inedite, puzzle-uri şi abţibilduri. De ce? încearc..
  246,00 MDL
  Fără TVA: 246,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Gradina
  Lucrarea face parte din colecţia Enciclopedia celor mici care răspunde curiozităţii naturale a copiilor faţă de tot ce este în jurul lor. Titlurile acestei colecţii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite şi însoţite de informaţii inedite, puzzle-uri şi abţibilduri.&n..
  108,00 MDL
  Fără TVA: 108,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Planeta Pamant
  Lucrarea face parte din colectia Enciclopedia celor mici care raspunde curiozitatii naturale a copiilor fata de tot ce este in jurul lor. Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, care vor raspunde chiar si celor mai curiosi dintre cei mici. Ele sunt concise, explicite si sun..
  108,00 MDL
  Fără TVA: 108,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Universul
  Lucrarea face parte din colectia Enciclopedia celor mici care raspunde curiozitatii naturale a copiilor fata de tot ce este in jurul lor. Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite si insotite de informatii inedite si abtibilduri.   ..
  161,00 MDL
  Fără TVA: 161,00 MDL
 • Enciclopedia celor mici. Veterinarul
  O incursiune in lumea animalelor si felul in care ele sunt ingrijite deveterinar. Relatarile sunt povestite pe intelesul celor mici, care deprind astfel unele notiuni despre tratamentul animalelor in cabinetele veterinarilor, cu ajutorul explicatiilor in imagini, ilustratiilor si al unor note..
  161,00 MDL
  Fără TVA: 161,00 MDL
 • Larousse. Spune-mi asa deci!
  Lucrarea trateaza patru teme: animale mici si mari, trucuri, corpul omenesc, stiinta. Cum a fost inventat cuptorul cu microunde, care animal are cel mai puternic strigat, ce se intampla daca plangem in spatiul cosmic, cu ce viteza iti creste parul, cum se verifica rezistenta parbrizelor de a..
  289,00 MDL
  Fără TVA: 289,00 MDL
 • Larousse. Spune-mi ce este?
  „Spune-mi... ce este?” continuă seria destinată copiilor între 6 și 9 ani, o enciclopedie frumos ilustrată cuprinzând răspunsurile la peste 200 de curiozități pe care le au copiii și la care adulții nu au întotdeauna răspunsurile pregătite. Temele, separate prin pagini de decorat, sunt următoarel..
  289,00 MDL
  Fără TVA: 289,00 MDL
 • Larousse. Spune-mi cum se face?
  O enciclopedie frumos ilustrată cuprinzând răspunsurile la peste 200 de curiozități pe care le au copiii, structurate pe patru teme: corpul omenesc, activitățile cotidiene, cultura generală, animalele și natura. Cum merge mașina, cum spală săpunul murdăria, cum se produce ciocolata, cum se face o..
  289,00 MDL
  Fără TVA: 289,00 MDL