Colectiv de autori

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Arta muzicala din Republica Moldova. Istorie si modernitate
  Lucrarea încununează o iniţiativă ştiinţifică colectivă, îndreptată spre elucidarea, adâncirea sau rediscutarea unor subiecte vizând fenomenul muzical autohton. Autorii şi-au solidarizat eforturile spre a pune în valoare moştenirea sonoră ce ne revine în totalitatea componentelor ei: muzica tradi..
  167,00 MDL
  Fără TVA: 167,00 MDL
 • Atlasul meu. Corpul uman
  Prin informațiile fascinante, ilustrațiile realiste și desenele amuzante din această carte vei descoperi corpul omului. Învață și distrează-te lipind zeci de autocolante pe un poster mare al corpului uman. Vei afla diferite funcții ale corpului, modul în care acesta lucrează sau s..
  57,00 MDL
  Fără TVA: 57,00 MDL
 • Atlasul meu. Spatiul
  Informațiile fascinante din această carte, ca și desenele frumoase și imaginile uimitoare, te vor ajuta să descoperi spațiul! Învață și distrează-te lipind zeci de autocolante pe marele afiș al sistemului solar. Cu această carte poți începe să explorezi planetele din sistemul nost..
  57,00 MDL
  Fără TVA: 57,00 MDL
 • Aurul Lumii: frumuseti si celebritati
  Traducere din limba rusă (Avanta+, Rusia). Este una dintre cele mai incitante cărţi despre metalul regilor — regele metalelor, cum a fost numit metaforic aurul. Structurat în trei mari compartimente – Aurul în natură, Aurul şi omul, Colecţia de aur –, volumul pune la îndemîna cititorului informaţ..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Cartea Rosie a Republicii Moldova, editia a 3-a
  Cartea Roşie a Republicii Moldova, ediţia a treia, este, deopotrivă, o carte-document şi o carte-avertisment. Volumul include descrierea şi prezentarea stării de periclitare şi a stării de protecţie a 208 specii de plante şi a 219 specii de animale, un indice alfabetic al speciilor în limba latin..
  591,00 MDL
  Fără TVA: 591,00 MDL
 • DEX. Dictionarul explicativ al limbii romane
  Aceasta noua editie a III-a, revazuta si adaugita, a Dictionarului explicativ al limbii romane, elaborata de un grup de cercetatori de la Institutul de Lingvistica „Iorgu Iordan – Al. Rosetti”, aparuta sub egida Academiei Romane, reprezinta punerea de acord a editiei anterioare cu noile norme ort..
  700,00 MDL 735,00 MDL
  Fără TVA: 700,00 MDL
 • DEXI. Dictionar explicativ ilustrat al Limbii Romane
  DEXI este un instrument modern de informare, deosebit de util şi eficient, care satisface exigenţele unui public larg, divers. Autorii au valorificat dicţionarele apărute în spaţiul cultural românesc sau în alte ţări europene cu o bogată tradiţie lexicografică şi au îmbogăţit inventarul lexical a..
  590,00 MDL 730,00 MDL
  Fără TVA: 590,00 MDL
 • Dictionar general de sinonime al limbii romane. DGS
  Dicţionarul general de sinonime al limbii române (DGS), prin numărul mare de cuvinte luate în studiu (74 673), depăşeşte ca volum toate celelalte lucrări lexicografice de acest gen apărute până în prezent. Autoarele şi-au propus să prezinte, pe de o parte, bogăţia sinonimică a limbii române în to..
  669,00 MDL
  Fără TVA: 669,00 MDL
 • Dictionarul scriitorilor Romani din Basarabia 1812-2010
  Dicţionarul Scriitorilor Români din Basarabia (1812-2006) a fost descris drept un „prim dicţionar mai complet de biografii literare (şi culturale) basarabene” de către Mihai Cimpoi. Elaborat de un colectiv de autori de la Muzeul Literaturii Române „M. Kogâlniceanu”, dicţionarul este o important..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • Enciclopedia Curiosilor
  Din cuprins: Plantele din jurul nostru În lumea animalelor File din istoria omenirii Universul uman Spiritualitate și misticism Istoria și credința neamului românesc Enigmele științei Ipoteze, curiozități, descoperiri ..
  242,00 MDL
  Fără TVA: 242,00 MDL
 • Esti COOL si daca vorbesti corect
  Consumatori frecvenţi ai mass-mediei, suntem bombardaţi zi de zi, la televizor sau la radio, cu tot felul de informaţii. Sociale, politice, economice sau de divertisment, acestea sunt formulate, uneori, într-o limbă română nu tocmai corectă: greşeli gramaticale sau cuvinte inventate. Din nefe..
  103,00 MDL
  Fără TVA: 103,00 MDL
 • Filosofie. Idei fundamentale
  Cum a început universul? Ce este adevărul? Cum putem avea o viaţă împlinită? De-a lungul istoriei, umanitatea şi-a pus aceste întrebări majore, precum şi altele despre natura vieţii şi a existenţei – iar marii gânditori au oferit soluţii ce continuă să influenţeze lumea în care trăim. S..
  323,05 MDL 497,00 MDL
  Fără TVA: 323,05 MDL