Barbu Delavrancea

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Apus de soare
  Ostasi, boieri, curteni, v-am adunat aci sa stati marturie dupa ce n-oi mai fi. Sunt patruzeci si sapte de ani... multi si putini... de cand Moldova imi iesi inainte cu mitropolit, episcopi, egumeni, boieri, razasi si tarani, in Campul de la Direptate, si cum vru Moldova asa vrusei si eu. Ca ..
  49,00 MDL
  Fără TVA: 49,00 MDL
 • Neghinita
  Imparatul era la mare si la greu sfat cu toti carturarii, ca bantuia seceta si molima. Si daca negustorul ii spuse ca are un copil ca o neghinita, imparatul ramase inmarmurit, invatatii imparatiii cascara ochii mari si trasera de barbile lungi. - Nu se poate, maria ta, asa ceva nu scrie..
  31,85 MDL 49,00 MDL
  Fără TVA: 31,85 MDL
 • Nuvele si basme
  Prozator si dramaturg, gazetar, avocat si orator, cu vocatia perceperii evenimentelor politice si culturale in cele mai profunde sensuri ale acestora, lansat in politica, ajunge in 1899 primar al Bucurestilor. Ramane in literatura, insa, intai de toate prin Hagi-Tudose si prin trilogia dramatica ..
  55,00 MDL
  Fără TVA: 55,00 MDL
 • Nuvele si povestiri
  „Delavrancea are un cult, o adevărată evlavie pentru popor, şi nimeni n-a înţeles mai bine ca el sufletul şi adâncimea cântecelor şi legendelor bătrâneşti... De la cea mai fină ironie, până la cea îşi plimbă degetele pe claviatura limbii cu o agilitate de adevărat maestru.” – ALEXANDRU VLAHUŢĂ ..
  31,85 MDL 49,00 MDL
  Fără TVA: 31,85 MDL
 • Povesti pentru copii. Delavrancea
  „Sub castanii din via părăsită, mai mulţi copilaşi, în cămăşi albe, mă înconjuraseră. Stam pe pământul cald, cu mâinile sub cap, privind adâncul cerului albastru, şi povesteam. O fetiţă îmi sorbea cuvintele, dând într-o parte şi alta, pletele negre ce-i acopereau ochii ei mari şi verzi…“ ..
  116,35 MDL 179,00 MDL
  Fără TVA: 116,35 MDL