Jeffery Deaver

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dansand cu moartea
  Detectivul Lincoln Rhyme, unul dintre cei mai buni criminalişti din NYPD, este pe urmele Dansatorului pe Coşciug, un ucigaş cu o inteligenţă ieşită din comun. Rhyme, rămas cvadriplegic în urma unui accident, îşi foloseşte mintea strălucită pentru a-l găsi pe acest ucigaş care a ..
  74,10 MDL 114,00 MDL
  Fără TVA: 74,10 MDL
 • Luna rece
  Unul dintre cei mai apreciaţi autori de thrillere poliţiste este publicat acum şi în România. Într-o noapte rece cu lună plină, doi oameni sunt ucişi cu o cruzime înfiorătoare, victimele unui ucigaş genial care îşi spune Ceasornicarul. Lângă fiecare victimă este găsită o st..
  144,95 MDL 223,00 MDL
  Fără TVA: 144,95 MDL
 • Maimuta de piatra
  Expertul criminalist Lincoln Rhyme şi colaboratoarea sa, Amelia Sachs, au fost recrutaţi de FBI pentru a captura un criminal înrăit, poreclit Strigoiul, implicat în aducerea frauduloasă în SUA a imigranţilor chinezi. Când criminaliştii reuşesc să dea de urma lui, la bordul ..
  87,10 MDL 134,00 MDL
  Fără TVA: 87,10 MDL
 • Moartea vine on-line
  Când locuitorii Peninsulei Monterey descoperă pe marginea autostrăzii o serie de cruci memoriale pe care data înscrisă este una din viitor, iar consecinţa este de fiecare dată o nouă crimă, panica se răspândeşte viral, cu aceeaşi viteză cu care escaladează zvonurile şi teoriile ..
  57,85 MDL 89,00 MDL
  Fără TVA: 57,85 MDL
 • Papusa adormita
  Jeffery Deaver revine cu un nou thriller psihologic complex despre un ucigaş psihopat scăpat dintr-o închisoare de maximă securitate din California şi despre aventura misterioasă şi sinistră în care porneşte odată ce se vede liber. Kathryn Dance, agentul special care şi-a f..
  144,95 MDL 223,00 MDL
  Fără TVA: 144,95 MDL
 • Scaunul gol
  Scaunul gol, primul roman din seria "Lincoln Rhyme", a cărui acţiune este plasată în afara New Yorkului, urmăreşte aventurile celebrului criminalist şi ale asistentei sale, Amelia Sachs, în mlaştinile din Carolina de Nord, în căutarea lui Insect Boy, un adolescent temut de ..
  77,35 MDL 119,00 MDL
  Fără TVA: 77,35 MDL