Ken Follett

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Al treilea geaman
  Cercetatoarea Jeannie Ferrami, de la Universitatea Jones Falls, a facut o descoperire derutanta: Steve si Dennis par sa fie gemeni, dar nascuti in zile diferite, din doua mame. Unul este student la Drept, iar celalalt, un condamnat pentru crima. Cand Jeannie se indragosteste de Steve, cariera..
  149,00 MDL
  Fără TVA: 149,00 MDL
 • Alb infinit
  Un tehnician de laborator cu ochii însângeraţi. Douăsprezece eprubete cu un virus mortal dispărute. Toni Gallo, directoarea de securitate a unei firme de cercetări medicale din Scoţia, ştie că are probleme, dar nici nu bănuieşte coşmarul care o aşteaptă. În Ajunul Crăciunului, în t..
  72,80 MDL 112,00 MDL
  Fără TVA: 72,80 MDL
 • Bani de hartie
  "Bani de hârtie" este un roman ingenios construit, cu o structură  inteligentă şi minuţios elaborată. Crima şi infracţionalitatea, afacerile financiare la nivel înalt şi jurnalismul se întrepătrund periculos şi într-o manieră coruptă în acest roman timpuriu al celebrului Ken F..
  117,00 MDL
  Fără TVA: 117,00 MDL
 • Caderea uriasilor. Prima parte din Trilogia Secolului
  Această epopee de calibru - marcată de dragoste, ură, război şi revoluţii - urmăreşte vieţile câtorva familii prin tulburările şi drama Primului Război Mondial, a revoluţiei bolşevice şi a luptei femeilor pentru dreptul de vot. În Anglia anului 1911, în timpul domniei regelui ..
  281,00 MDL
  Fără TVA: 281,00 MDL
 • Capatul vesniciei. A treia parte din Trilogia Secolului
  Trilogia secolului urmareste destinul a cinci familii care-si croiesc destinele catre veacul XX. In Capatul vesniciei ele se gasesc intr-o epoca a marilor framantari sociale, politice si economice din deceniile 6-8, in valtoarea asasinatelor si a miscarilor politice, trecand din Vietnam la Zi..
  311,00 MDL
  Fără TVA: 311,00 MDL
 • Codul Rebecca
  In Cairo, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un agent german de contrainformatii incearca sa se infiltreze in comandamentul britanic, pentru a pregati planul de cucerire a Egiptului de catre maresalul Erwin Rommel. Cartea Codul „Rebecca" a fost ecranizata in 1985, sub ace..
  116,00 MDL
  Fără TVA: 116,00 MDL
 • Codul zero
  Ianuarie 1958: cea mai mare speranţă a Americii în cursa spaţială – satelitul Explorer I – se află pe rampa de lansare de la Cape Canaveral. Iar în dimineaţa următoare un bărbat se trezeşte şi descoperă uimit că memoria i-a fost ştearsă şi că viaţa îi este în pericol. Singura cale prin ca..
  131,00 MDL
  Fără TVA: 131,00 MDL
 • Coloana de foc
  După Stâlpii pământului și O lume fără sfârșit, Coloana de foc vă va cuceri iremediabil. Seducător şi electrizant vă va purta într-un impresionant periplu, ce debutează puţin înainte de domnia reginei Elisabeta I a Angliei si se continuă până după moartea acesteia, într-o perioadă de tulburătoare..
  419,00 MDL
  Fără TVA: 419,00 MDL
 • Iarna lumii. A doua parte din Trilogia Secolului
  Războiul i-a făcut luptători. Iubirea i-a făcut eroi.  "Iarna lumii" continuă în aceeaşi manieră superlativă cu care ne-a obişnuit "Căderea uriaşilor". O puternică dramă, care înaintează zgomotos şi cu cea mai mare viteză. Este animată, captivantă şi plină de detalii..
  336,00 MDL
  Fără TVA: 336,00 MDL
 • O avere periculoasa
  În 1866, tragedia loveşte exclusivista şcoală Windfield. Un tânăr elev se îneacă într-un accident straniu, în care sunt implicaţi mai mulţi tineri. Întâmplarea şi urmările ei reprezintă factorul declanşator al unei serii de trădări şi crime care se întind pe trei decenii şi..
  91,65 MDL 141,00 MDL
  Fără TVA: 91,65 MDL
 • O avere periculoasa
  În 1866, tragedia loveşte exclusivista şcoală Windfield. Un tânăr elev se îneacă într-un accident straniu, în care sunt implicaţi mai mulţi tineri. Întâmplarea şi urmările ei reprezintă factorul declanşator al unei serii de trădări şi crime care se întind pe trei decenii şi..
  109,00 MDL
  Fără TVA: 109,00 MDL
 • O lume fara sfarsit. Set 2 volume
  În 1989, Ken Follett uluia lumea literară cu "Stâlpii pământului", un roman tulburător a cărui acţiune se petrecea în Anglia secolului al XII- lea şi avea în prim-plan construcţia unei catedrale, dar şi vieţile bărbaţilor, femeilor şi copiilor pe care aceasta urma să le schimbe&nbs..
  381,00 MDL
  Fără TVA: 381,00 MDL