Vrajitorul

Autor: Vladimir Nabokov
Cod produs: 003018
Disponibilitate:
Epuizat
Preţ: 139,00 MDL

Vrăjitorul e nuvela din care s-a nascut Lolita : aceeaşi urmărire nemiloasă a obsesiei, aceleaşi ciocniri de gânduri, aceleaşi culori ale nebuniei. Într-un parc, un bărbat care stă pe o bancă vede o fetitaăde 12-13 ani, pe patine cu rotile. E de ajuns pentru stârnirea patimii: lucid, atent la fiecare detaliu şi pregatindu-şi fiecare gest, bărbatul ajunge în casa fetei, ca tată vitreg. Atingerea cea mare e din ce in ce mai aproape – nu se poate altfel, „vrăjitorul” trebuie să învingă, „vraja” trebuie să funcţioneze.

„Cartea lui Vladimir Nabokov este o poveste despre crimă şi pedeapsă, o istorie ce anticipeaza unul dintre cele mai mari romane ale secolului. ” (Wall Street Journal)

„Senzuală, plină de umor, înspăimântătoare, Vrăjitorul este o capodoperă a poeticii lui Nabokov şi a limbajului fără perdea. ” (Boston Herald)

„Pagină cu pagină, Vrăjitorul scoate la suprafaţă toată priceperea şi atenţia necesare unei adevărate opere literare şi, nu-i nici o îndoială, îşi va fermeca cititorii.” (Listener)

Vrăjitorul este o avanpremieră plină de senzualitate a Lolitei. Nu ai în fiecare zi ocazia să citesti o asemenea carte, iar când ea este un produs plin de farmec al imaginaţiei neobişnuite a lui Nabokov, prilejul este cu atât mai rar.”   (USA Today)

Detalii produs
Anul aparitiei 2011
Editura Polirom
ISBN 978-973-46-1942-9
Tip coperta Broşat
Colectia BIBLIOTECA POLIROM
Format 13X20 cm
Nr. pagini 136

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: