Manipulatorul pervers narcisist

Autor: Genevieve de Becker
Cod produs: 0006859
Disponibilitate:
Epuizat
Preţ: 124,00 MDL

Perversul narcisist – îl întâlnim cu toţii la un moment dat, fie în propriul nostru cămin, fie la muncă, în mediul şcolar, în societate sau în politică. Dacă unii dintre noi cad cu totul în capcana lui, alţii nu sunt la fel de impresionabili. Dar nimeni nu i-ar suspecta la prima vedere influenţa nefastă.

Cine sunt aşadar aceşti demoni cu chip de înger, aceste fiinţe diabolice care caută cu disperare reflexia imaginii lor sublime în privirea celuilalt? Cine sunt cei care-şi secătuiesc victima de întreaga energie şi o folosesc apoi pentru a o distruge cât mai eficient?

„Pervers narcisist”, un termen care condamnă, un termen care acuză! Acest apelativ este la modă, dar prea mulţi sunt cei care-l folosesc fără să-i înţeleagă cu adevărat sensul şi implicaţiile.

Trăind chiar ea o vreme alături de un pervers narcisist, autoarea a dorit, prin intermediul acestei cărţi, să dezvăluie victimelor acestui gen de persoane toate cunoştinţele ei şi să le ofere ajutorul indispensabil de care ea nu a beneficiat pe atunci. Această lucrare vă va oferi mijloacele necesare pentru a înţelege mai bine manipulatorul pervers narcisist şi pentru a contracara efectele devastatoare ale comportamentului său.

  Geneviève Schmit, terapeut şi analist, a desfășurat cercetări împreună cu profesioniști în domeniul psihologiei și psihiatriei, specializându-se în terapii de scurtă durată şi în tratarea stresului posttraumatic.

Detalii produs
Anul aparitiei 2017
Editura Meteor Press
ISBN 978-606-910-043-1
Tip coperta Broșat
Format 20 x 13 cm.
Nr. pagini 208

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: