Atitudinea este totul. 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune

Autor: Keith Harrell
Cod produs: 0033318
Disponibilitate:
Epuizat
Preţ: 245,00 MDL

În lumea vorbitorilor profesioniști, Keith Harrell este o apariție ce a reușit să schimbe multe. Rezultatele obținute de clienți ca IBM, Coca-Cola și Boeing sunt motivele pentru care el este atât de mult solicitat să susțină seminare pretutindeni. Prin Atitudinea este totul el ne impărtășește secretele care l-au condus acolo unde este astăzi și furnizează un adevărat program pentru dezvoltarea unei atitudini mai sănătoase, mai productive și mai aducătoare de fericire.

   Această carte este un ghid practic, edificator și inspirator pentru cei care sunt gata să dobandească deplin control asupra vieții lor prin eliberarea de bagajele negativismului, construirea unei atitudini pozitive și, în special, prin transpunerea atitudinii în acțiuni care să-i ajute să-și împlinească cele mai dragi vise.

   În paginile oferite de Keith, ai toate instrumentele necesare pentru construirea și menținerea acelei atitudini de care ai nevoie pentru a prospera. Urmând planul în zece pași pentru transformarea atitudinii în acțiune pe care Keith ți-l oferă cu generozitate, vei căpăta curând abilitatea ca, pentru fiecare ușă care ți se închide, să găsești cel puțin două deschise !

   Când te privești în oglindă îl vezi pe cel care poate face totul pentru ca viața ta să se îmbunătățească, atitudinea ta să se schimbe în sens pozitiv, standardele tale să crească, iar limitele să fie depașite.

Detalii produs
Anul aparitiei 2011
Editura Busine$$ Tech
ISBN 978-973-8495-61-6
Tip coperta Broşat
Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 286

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: