Adio, iubito!

Autor: Raymond Chandler
Cod produs: 000920
Disponibilitate:
Epuizat
Preţ: 69,00 MDL140,00 MDL

Cu opt ani în urmă...
Moose Malloy îşi trăia cel mai frumos vis: urma să o ia în căsătorie pe răpitoarea roşcată Velma. Însă planurile lor sunt zădărnicite de acuzaţiile de jaf armat, susţinute de probe înscenate cu abilitate.
După ispăşirea pedepsei...
Malloy e din nou liber şi prima sa dorinţă este de-a o reîntâlni pe Velma. Dar, într-o zi caniculară, îl întâlneşte întâmplător pe Marlowe, care se oferă să-l ajute. Târât dintr-o speluncă în alta, în căutarea Velmei, Marlowe ajunge să se confrunte atât cu gangsteri periculoşi, gata oricând să tragă fără să pună întrebări, cât şi cu poliţişti corupţi. Iar în scurt timp ceea ce începuse ca o simplă căutare a unei persoane dispărute devenie o chestiune de viaţă şi de moarte...
„Chandler nu este doar cel mai bun scriitor de romane hard boiled cu detectivi particulari. Este unul dintre cei mai buni autori ai secolului XX – punct.” 
Library Journal
„Ritmul prozei sale este inegalabil. Intensitatea emoţiilor pe care Chandler le imprimă în pagină îi face să roşeaşcă până şi pe cei mai iscusiţi autori de thriller.”
New Statesman

Detalii produs
Anul aparitiei 2010
Editura Nemira
ISBN 978-606-579-108-4
Tip coperta Hardcover
Colectia Suspans
Format 15X22 cm
Nr. pagini 288

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine: